19. 5. – 23. 5.
Pondělí
Chléb s budapešťskou pom., paprika, bílá káva (1,3,7)
Pórková polévka (1,3,7)
Kuřecí roláda, bramborová kaše, jahodový kompot, sirup (1,7)
Kaiserka s ochuceným máslem, ovoce, mléko (1,3,7)
Úterý
Chléb s tyrolskou pomazánkou, okurka, mléko (1,3,7) Pohanková polévka (1,7,9)
Hovězí guláš, těstoviny, tykvík (1,3,7)
Kefírová buchta, ovoce, mléko (1,3,7)
Středa
Chléb s pom. z rybiček v tomatě, rajče, čaj s citronem (1,3,4,7)
Polévka s játrovou zavářkou (1,3,7,9)
Smažený květák, brambor, rajčatový salát, sirup (1,3,7)
Francouzská bageta s máslem, banán, kakao (1,3,7)
Čtvrtek
Vanilkový puding, ovoce, bylinkový čaj (1,3,7)
Rybí polévka s krutony (1,3,4,7,9)
Lovecký závitek, rýže, ovocínek (1,3,7)
Žitný chléb s ředkvičkovou pom., mléko (1,3,7)
Pátek
Tousty se šunkou a sýrem, zelenina, mléko (1,3,7)
Polévka – masový krém (1,7,9)
Čočka na kyselo, vejce, okurka, bezinkový sirup (1,3,7)
Chléb s pažitkovou pom., jablko, broskvový čaj (1,3,7)
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě